Iemand doorverwijzen

Ben je op zoek naar begeleiding voor je cliënt, familielid, vriend of kennis? En gaat het om een Jeugdbepaling of indicatie op basis van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of Wet langdurige zorg (Wlz)? Dan kan De Nieuwe Zorg jou helpen.

De Nieuwe Zorg heeft een korte wachtlijst en biedt persoonlijke zorg in Almelo, Hengelo, Enschede (Twente) & Achterhoek.

Contact opnemen

Bel ons, mail ons of kom langs bij één van onze vestigingen in Almelo, Hengelo, Enschede (Twente) & Achterhoek.

Doorverwijzen: een grote stap

Het zoeken van begeleiding, zoals dagbesteding, begeleid wonen of ambulante begeleiding, is vaak een grote stap. Het is voor zowel de cliënt als voor zijn of haar familie en vrienden een spannend traject. De Nieuwe Zorg biedt verschillende soorten begeleidingstrajecten aan, sommige trajecten zijn heel intensief en andere trajecten hebben een meer coachend karakter.

Zoek je hulp of wil je iemand doorverwijzen?

Voorwaarden voor doorverwijzing

Een indicatie op basis van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of Wet langdurige zorg (Wlz) is nodig om in aanmerking te komen voor onze begeleiding. Deze indicatie stelt ons in staat Zorg in Natura aan te bieden. Daarnaast kan de cliënt zorg inkopen via een persoonsgebonden budget (pgb).

Samen met de cliënt wordt naar passende begeleiding gezocht. De wensen en dromen van cliënten spelen hierbij een belangrijke rol. De Nieuwe Zorg staat de cliënt bij in het vergroten van zijn of haar zelfredzaamheid.

Cliënten over De Nieuwe Zorg

Kunnen wij helpen?

Heb je vragen over onze hulpverlening? Neem dan via onderstaand contactformulier contact met ons op.
Of bel  06 229 831 24.

Je bericht wordt binnen twee werkdagen in behandeling genomen.